Kuntosalipalvelut

Kuntosali

2022 laajennettu, upea yli 700neliön kuntosalimme sijaitsee aivan Vaalan keskustassa. Voit tulla kuntosalillemme harjoittelemaan olitpa sitten minkä tasoinen kuntoilija tahansa. Hyödynnämme kuntosalia myös fysioterapia-asiakkaiden kuntoutuksessa. Laitevalikoima kuntosalillamme on kattava ja se on pyritty suunnittelemaan eri tarpeita palvelevaksi. Osa laitteista on soveltuvia myös pyörätuolin kanssa käytettäviksi.

Lämmittelylaitteina on mm. kuntopyöriä, soutulaitteita, juoksumattoja, Cross Trainereitä, Ski Erg sekä NuStep-laite. Kuntosalilaitteista käytössä ovat Hur-paineilmalaitteet, Technogym-laitteistoa, Smith- ja Hack-kyykkylaitteet sekä erilaisia taljakokonaisuuksia.

Meiltä löytyy erillinen painonnostotila, josta löytyvät mm. räkki, erilaisia tankoja, käsipainoja, bumper-painokiekot tavallisten lisäksi, penkkipunnerruspaikka sekä isommat kahvakuulat.

Omaa rauhaa kaipaaville kuntosaliltamme löytyy pienryhmätila, jonka saa tarvittaessa suljettua haitariovella. Sieltä löytyy monipuolisesti pienharjoitusvälineistöä, mm. vastuskuminauhoja eripituisina ja vahvuisina, seinätalja, puolapuut, jumppapalloja, voimapyöriä sekä tasapainolautoja.

Kuntosalille pääset henkilökohtaisella kulkutunnisteella klo.6.00-22.30 välisenä aikana ja treeniaikaa on klo.23.00 saakka. Kulkutunnisteen voit lunastaa itsellesi vastaanotosta ja sen hinta on 5e. Voit ladata kulkutunnisteelle lisää aikaa tai käyntejä kätevästi myös verkkokaupasta Hinnasto-sivulta.

Maksutavat:

Kuntosalimaksun voi suorittaa käteis- ja korttimaksun lisäksi myös Smartum-, ePassi- ja Edenred-mobiilisovelluksella sekä verkkokaupassa, jossa maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankin lisäksi myös Smartum ja ePassi. Ryhmille ja työporukoille on neuvoteltavissa erillinen tarjous kuntosalihinnoista, ota yhteyttä

Kuntosalin käyttöehdot

Ryhmäliikunta, Tyky-päivät ja muu toiminta:

Kuntosalillemme mahtuu treenaamaan isommallakin porukalla. Esimerkiksi Vaalan kunta hyödyntää tilojamme mm. ikääntyneiden kuntosaliryhmän ohjauksessa. Yrityksillä, yhdistyksillä sekä myös yksityisillä ”kaveriporukoilla” on mahdollista pyytää tarjousta ohjatusta ryhmätoiminnasta tiloissamme.  Voimme yhdessä suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan ohjatun kuntosalihetken vaikkapa Tyky-päivän merkeissä. Pienryhmätilassa on projektori luentoja yms. esityksiä varten. Kysy rohkeasti lisää!

Kuntosalin aukioloajat

MA-SU 06.00-23.00

Vaalan Fysioterapia
Vaalantie 15, Vaala
p. 08 536 1589

Kuntosalille on esteetön pääsy.

Asiakaspalvelun aukioloajat: 

MA 8–16
TI–TO 8–18
PE 8–15

Tavoitat meidän puhelimitse 08 536 1589

Ota yhteyttä kuntosalipalveluihin liittyen!

Yhteydenottolomake  *Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriselosteen.

  Muut vaihtoehdot

  Fysio WhatsApp

  Yrititkö tavoittaa soittamalla, mutta et saanut ketään kiinni? Laita WhatsAppia meille, vastaamme mahdollisimman pian.

  Aloita keskustelu

  Oletko jo asiakas?

  Mikäli olet jo kuntosaliasiakkaamme, mutta et muista tunnuksiasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tunnusten palautusta varten!

  Vastaanoton s-posti:

  Vastaanoton puhelin: 08 536 1589

  Oheisesta painikkeesta pääset
  kirjautumaan omiin tietoihisi.