Vauvojen fysioterapia

Vauvojen fysioterapia

Vauvaterapiassa tuetaan vauvan ja perheen välistä varhaista vuorovaikutusta, vanhempien monipuolista vauvan hoitamista ja hoivaamista sekä vauvan monipuolisen sensomotoriikan kehitystä etenkin ensimmäisen ikävuoden aikana. Tavoitteena vauvaterapialla on vauvan sensomotorisen kehityksen tukeminen niin, että vauva saisi mahdollisimman paljon erilaisia sensorisia, motorisia, sosiaalisia sekä elämyksellisiä kokemuksia omasta itsestään, kehostaan sekä ympäristöstä mahdollisista toiminnan rajoituksista huolimatta.

Vauvaterapian pitkäaikaisen tarpeen arvioi esim. sairaalan moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lääkärin lisäksi esim. lasten neurologian osaston fysioterapeutti. Huoli vauvan kehityksestä voi nousta vanhempien lisäksi myös perheen oman neuvolan terveydenhoitajalla, jonka kautta perhe ohjataan tarvittaessa eteenpäin. Neuvolalääkäri tai yksityisen lääkärikeskuksen lääkäri voi myös tarvittaessa kirjoittaa vauvalle fysioterapialähetteen.

Lue lisää isompien lasten ja nuorten fysioterapiasta.

Vastaanotot ja kotikäynnit

Vaalan Fysioterapiassa vauvaterapiasta vastaa Emilia Huusko. Emilialla on NDT/ Bobath -vauvat erityiskoulutus. Tarjoamme vauvaterapiaa vastaanottokäyntien lisäksi Vaalan, Utajärven, Muhoksen, Siikalatvan, Oulun, Kempeleen, Puolangan, Paltamon ja Kajaanin alueilla kotikäynteinä.

Katso fysioterapiahinnasto ja varaa aika vauvallesi fysioterapiaan!

Ota yhteyttä, kysy tai varaa aika!

Yhteydenottolomake  *Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriselosteen.

  Muut vaihtoehdot

  Fysio WhatsApp

  Yrititkö tavoittaa soittamalla, mutta et saanut ketään kiinni? Laita WhatsAppia meille, vastaamme mahdollisimman pian.

  Aloita keskustelu

  Oletko jo asiakas?

  Mikäli olet jo kuntosaliasiakkaamme, mutta et muista tunnuksiasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tunnusten palautusta varten!

  Vastaanoton s-posti:

  Vastaanoton puhelin: 08 536 1589

  Oheisesta painikkeesta pääset
  kirjautumaan omiin tietoihisi.