Urheilu- ja erikoishieronnat

Urheilu- ja erikoishieronnat

Vaalan Fysioterapia tarjoaa sekä klassista hierontaa että urheiluhierontaa osana monipuolista kuntoutuspalvelutarjontaa. Urheiluhierojamme tekevät tiivistä yhteistyötä fysioterapeuttien ja lääkärin kanssa, jotta asiakkaalle voidaan tarjota mahdollisimman turvallista ja tehokasta kuntouttavaa palvelua.

Hieronta sopii lähes kaikille ja tarvittaessa otteita sekä hoitoasentoja voidaan soveltaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hieronta voidaan toteuttaa mm. hoitopöydällä eri asennoissa, eri vahvuisilla ja erilaisilla tekniikoilla.

Vaalan Fysioterapiassa käytössä ovat Multi Traction -erikoishoitopöydät, joiden avulla hieronnassa voidaan käyttää mobilisoivaa pehmytkudoskäsittelyä laajojen ja lempeiden liikehoitojen avulla.

Mitä hierontapalvelumme sisältää?

Palvelun sisältö
 • Savilämpöhoidon hieronnan alkuun lämmittämään käsiteltävää pehmytkudosta
 • Perushierontaotteita: sively, hankaus, pusertelu, täristely ja taputus.
 • Mobilisoivaa hierontaa ja venytyksiä
 • Lihaskalvojen venytyksiä ja käsittelyä

Näin hierontasi etenee meillä:

Katso tästä

1. Ajan varaaminen: Varaa hieronta aika Vaalan Fysioterapiaan tästä. Kerro syy hierontaan hakeutumiseen ajanvarauksen yhteydessä, jotta osaamme ohjata sinut oikealle ammattilaiselle.

2. Ensikäynti ja haastattelu: Ensimmäisellä kerralla hieroja haastattelee sinua, jonka pohjalta tehdään suunnitelma hieronnasta ja käsittelytekniikoista.

3. Hieronta: Sovittuna ajankohtana suoritetaan suunnitelman mukainen hieronta jonka jälkeen tarkkaillaan sen vaikuttavuutta.

4. Jatkohoito: Hierojan kanssa yhdessä arvioitte hieronnan hyödyn, uusien hierontakertojen tarpeen ja tarkotuksenmukaisen tiheyden.

Hoidon vaikutukset

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, tukee kudosten aineenvaihduntaa sekä parantaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Siksi se sopii hyvin palautumiseen myös urheilijoille ja raskasta fyysistä työtä tekeville henkilöille. Hieronta tukee hyvinvointia ja säännöllisellä hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä erilaisia lihaskireyksiä ja liikerajoituksia. Hieronta laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä.

Ajan varaaminen sähköisesti!

Uutta! Voit varata nyt hieronta-aikoja sähköisesti Sonjalta ja Mikalta sekä fysioterapia-ajan tai kuntosaliohjauksen fysioterapeutti Jenniltä!

Muiden ammattilaisten ajanvaraukset entiseen tapaan yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä, kysy tai varaa aika!

Yhteydenottolomake  *Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriselosteen.

  Muut vaihtoehdot

  Fysio WhatsApp

  Yrititkö tavoittaa soittamalla, mutta et saanut ketään kiinni? Laita WhatsAppia meille, vastaamme mahdollisimman pian.

  Aloita keskustelu

  Oletko jo asiakas?

  Mikäli olet jo kuntosaliasiakkaamme, mutta et muista tunnuksiasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tunnusten palautusta varten!

  Vastaanoton s-posti:

  Vastaanoton puhelin: 08 536 1589

  Oheisesta painikkeesta pääset
  kirjautumaan omiin tietoihisi.