Vakuutusasiakkaat

Vakuutusasiakkaat

Vaalan Fysioterapia on usean vakuutusyhtiön kuntoutuskumppani. Vakuutusyhtiö voi korvata asiakkaalleen fysioterapiaa esim. tapaturman jälkeen tai sairauden tuoman toimintakyvyn vajeen kuntouttamiseksi. Tarkistathan omalta vakuutusyhtiöltäsi, kuinka kattavasti vakuutuksesi kattaa kuntoutuksesta aiheutuvia kuluja. Vakuutusyhtiön maksusitoomusta varten tarvitset lääkärin lähetteen sekä tapaturma asioissa myös lääkärin B lausunnon. Maksusitoumus tarvitaan ennen fysioterapian aloittamista.

Katso tästä

1. Yksityiset sairausvakuutukset: Monesti tarjolla on yksityisiä sairausvakuutuksia, jotka voivat kattaa fysioterapian kulut. Näiden vakuutusten tarkoitus on tarjota lisäsuojaa terveydenhuoltokustannuksia vastaan, ja ne voivat kattaa osan tai jopa kaikki fysioterapian kustannukset. Kattavuus ja ehdot vaihtelevat vakuutusyhtiöittäin.

2. Tapaturmavakuutukset: Joissakin tapauksissa vakuutukset voivat kattaa fysioterapian, jos henkilö loukkaantuu tapaturman seurauksena. Tapaturmavakuutus voi auttaa kattamaan kustannuksia kuntoutuksen aikana.

3. Työterveyshuolto: Useasti työntekijöillä on oikeus työterveyshuoltoon, joka voi sisältää fysioterapian. Työterveyshuolto voi olla joko julkisen terveydenhuollon tarjoamaa tai yksityisen yrityksen järjestämää, työnantajan kustantamana.

4. Kuntoutuskorvaukset: Joissakin tapauksissa vakuutusyhtiöt voivat myöntää kuntoutuskorvauksia tietyille terveydentilaan liittyville toimenpiteille, kuten leikkauksen tai vamman kuntoutuksen. Joissain tapauksissa näitä korvauksia voi käyttää fysioterapian kattamiseen.

5. Lakisääteiset vakuutukset: Joissakin tapauksissa lakisääteisiä vakuutuksia, jotka voivat kattaa fysioterapian tietyissä tilanteissa. Esimerkiksi tapaturma- ja ammattitautilainsäädäntö voi määrätä, että työntekijöillä on oikeus korvauksiin työperäisten vammojen ja sairauksien hoidosta, mikä voi sisältää myös fysioterapian.

Ota yhteyttä, autamme sinua varmasti!

Yhteydenottolomake  *Lähettämällä viestin hyväksyt tietosuoja- ja rekisteriselosteen.

  Muut vaihtoehdot

  Fysio WhatsApp

  Yrititkö tavoittaa soittamalla, mutta et saanut ketään kiinni? Laita WhatsAppia meille, vastaamme mahdollisimman pian.

  Aloita keskustelu

  Oletko jo asiakas?

  Mikäli olet jo kuntosaliasiakkaamme, mutta et muista tunnuksiasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme tunnusten palautusta varten!

  Vastaanoton s-posti:

  Vastaanoton puhelin: 08 536 1589

  Oheisesta painikkeesta pääset
  kirjautumaan omiin tietoihisi.