Referenssit

Asiakkaidemme kertomaa

Mietitkö vielä, olisiko Vaalan Fysioterapia sinulle sopiva fysioterapia- ja hierontapalvelujen tarjoaja? Lue alta asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme. Pitkän kokemuksen ja syvän ammattitaidon omaava henkilökuntamme sekä monipuoliset tilamme takaavat onnistuneet palvelut vauvasta vaariin.

Meille on tärkeää olla osa vaalalaista yhteisöä, ja se näkyy myös asiakkaidemme kommenteissa. Asiakkaidemme ihanat kommentit saavat hymyn huulillemme, ja kiitämme niistä sydämemme pohjasta. Tervetuloa kokemaan lämmin ilmapiirimme ja ammattitaitoiset palvelumme!

referenssit vaalanfysioterapia

”Vaalan fysioterapia on paikallisesti todella tärkeä toimija. Monipuoliset kuntosalitilat ovat tärkeä palvelu paikkakuntalaisille. Vaalan fysioterapia ja Vaalan kunta tekevät tärkeää yhteistyötä ennaltaehkäiseviin palveluihin panostamiseksi ja ikäihmisten kunnon ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi.

Vaalan fysioterapia on paikallinen perheyritys, ja yrittäjäperhe tekee työtä täydellä sydämellä. Tämä näkyy erinomaisena asiakaspalvelun laatuna ja parempina mahdollisuuksina määritellä oma toimintansa kuin esimerkiksi ketjuyrityksessä.

Vaalan fysioterapialla on lämmin ja välitön toimintatapa, heidän kanssaan on kiva asioida. Henkilöstö kohtaa asiakkaat positiivisella asenteella. Asiakkaalle välittyy kiireettömyyden tunne ja kokemus, että tässä hetkessä ollaan juuri minun asioitani varten. Pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat korkeasta asiakastyytyväisyydestä.

Vaalan kunta on tehnyt yhteistyötä Vaalan fysioterapian kanssa muun muassa puistojumppien, etä-liikuntaleikkikoulun ja livejumppien järjestämisessä sekä kuntosalitilojen vuokraamisessa ikääntyneiden kuntalaisten käyttöön.

Yhteistyö Vaalan fysioterapian kanssa on sujunut todella mutkattomasti ja joustavasti. Tarpeisiin on vastattu ammattitaitoisesti, joustavasti ja tuoreella näkökulmalla. Meillä on yhteinen intressi kehittää kunnassa tarjottavaa toimintaa.

Laaja-alainen osaaminen ja ammattitaitoisuus on Vaalan fysioterapian vahvuus. Lisäksi yritys kehittää toimintaansa jatkuvasti ja uudistuu rohkeasti. Tämä on erityislaatuista ja arvokasta pienellä paikkakunnalla.”

Jenna Leinonen, hyvinvointikoordinaattori, Vaalan kunta

”Vaalan fysioterapian fysioterapeutin kanssa käydään kerran viikossa ulkona kävelemässä ja poristaan kaikenlaista. Jos aikaa jää, tehdään joskus myös liikkeitä sisällä. Olen ollut oikein tyytyväinen tähän toimintaan, se on minulle päivän kohokohta. Fysioterapeutin kanssa on niin mukavaa!”

“Vaalan fysioterapian fysioterapeutti Emilia Huusko (NDT/ Bobath-fysioterapeutti, NDT/ Bobath-vauvaterapeutti) on antanut kaksivuotiaalle pojallemme fysioterapiaa viikoittain noin puolen vuoden iästä lähtien. Yhteistyö fysioterapeuttimme kanssa on sujunut loistavasti, ja hänestä on tullut tärkeä tuki koko meidän perheellemme.

 Emilia Huusko on hyvin ammattitaitoinen vauvojen ja lasten fysioterapeutti, joka osaa ottaa myös vanhemmat huomioon. Parasta on ollut aito asiakkaan kohtaaminen ja luottamuksellinen suhde. Minulla on tunne, että poikamme tarpeet on huomioitu yksilöllisesti.

 Fysioterapia on ollut todella monipuolista, olemme myös käyneet yhdessä lähiliikuntapaikoissa ja opetelleet, miten eri tavoin niitä voi hyödyntää fysioterapian tukena. Emilia on ollut apua myös terapioiden ulkopuolella sairaalan ja päiväkodin palavereissa, Kelan hakemusten täyttämisessä sekä apuvälinelainaamon kanssa asioidessa. Olemme saaneet hyvin monipuolista apua.

 Vaalan fysioterapia on paikallinen perheyritys ja se näkyy työn tekemisenä aidosti ja isolla sydämellä. Ammattitaito on todella korkealla tasolla ja osaamista päivitetään jatkuvasti. Asiointi on todella helppoa ja luontevaa ja minusta tuntuu, että meillä on avoin ja luottamuksellinen suhde. Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä Vaalan fysioterapiaan ja toivomme, että saamme kuntoutukselle jatkoa!”

Miia Verbrugge, pienen kuntoutujan äiti

”Vaalan fysioterapia on paikallinen perheyritys ja se näkyy työn tekemisenä aidosti ja isolla sydämellä.”

”Tyttäreni aloitti fysioterapian Vaalan fysioterapian asiakkaana noin puolen vuoden ikäisenä. Nyt tytär on 18-vuotias ja hyvä yhteistyö Vaalan fysioterapian kanssa jatkuu edelleen. Tapaamisia on nykyisin kerran viikossa ja palvelu on aina ollut tosi asiallista ja hyvää.

Fysioterapeuttimme kanssa parasta on ollut se, että yhteydenpito on ollut tiivistä ja tieto tyttären asioista on saatu hyvin kotiin asti. Myös apuvälineasiat on saatu yhteistyössä kuntoon.

Tytär on päässyt fysioterapeutin kanssa kokeilemaan laajasti erilaisia asioita. He ovat yhdessä tehneet sovelletusti sellaisia liikunnallisia juttuja, mitä muutkin nuoret kokeilevat. Fysioterapeutin tekemisessä näkyy kouluttautuminen lasten ja nuorten puolelle. Ailahtelevaisten murrosikäisten kanssa toimimiseen tarvitaan omanlaistaan ammattitaitoa.

Vaalan fysioterapian väki ja perheyrityksen jäsenet ovat paikallisesti tunnettuja ja kaikki tietävät, että heiltä saa hyvää palvelua. Tekemisessä on tuttu ja turvallinen tunne.”

Paula Laaksonen, nuoren fysioterapia-asiakkaan äiti

“Fysioterapeuttimme kanssa parasta on ollut se, että yhteydenpito on ollut tiivistä ja tieto tyttären asioista on saatu hyvin kotiin asti. Myös apuvälineasiat on saatu yhteistyössä kuntoon.”

”Olen ollut Vaalan fysioterapian asiakkaana vuodesta 2008 lähtien, kun sain gradua kirjoittaessani käteni kipeäksi. Sen jälkeen olen käynyt fysikaalisessa hoidossa kipeän selkäni kuntouttamista varten, jotta pysyisin työkykyisenä, ja käyttänyt Vaalan fysioterapian hierontapalveluja ja kuntosalia säännöllisesti. Vastikään sain kroonisten kipujeni selittäjäksi reumadiagnoosin.

Minulla on ollut monenlaista vaivaa, mutta aina on joka tilanteen hoitamiseksi löytynyt Vaalan fysioterapiasta konstit ja keinot. Käsittely ei ole silittelyä, vaan sellaista, että se oikeasti hyödyttää ja antaa helpotusta. Vuosien varrella olen käynyt monella hoitajalla, mutta nyt olen löytänyt sellaisen, jota en vähässä kummassa lähde vaihtamaan.

Hierojan pöytä on sellainen paikka, että siinä tulee helposti avauduttua muistakin asioista. Vaalan fysioterapialla ollaan ihminen ihmiselle. Minulla on tunne, että voin täysin luottaa siihen ihmiseen, joka hoitaa. Krooninen kipu vaikuttaa moneen elämän osa-alueeseen ja näistä kaikista asioista on voinut jutella luottamuksellisesti.

Vaalan fysioterapiassa on perheyrityksenä suhteellisen pieni organisaatio ja toiminnassa on lämmin ja läheinen tunnelma. Vastaanotolle mennessä ilmapiiri on aina mukava ja ihmiset ovat iloisella mielellä.

Pitkäaikaisena asiakkaana Vaalan fysioterapiasta on tullut minulle kuin toinen koti ja kohtaamispaikka. Toisista asiakkaistakin on tullut tuttuja ja olemme käyneet mielenkiintoisia keskusteluja.

Vaalan fysioterapiassa parasta on loistava henkilökunta. Asiakkaan kuunteleminen kaikkein tärkeintä ja minulla on tunne, että vuorovaikutukseen on syntynyt vahva luottamus.”

Sanna Nikula, hieronta- ja kuntosaliasiakas

“Hierojan pöytä on sellainen paikka, että siinä tulee helposti avauduttua muistakin asioista. Vaalan fysioterapialla ollaan ihminen ihmiselle. Minulla on tunne, että voin täysin luottaa siihen ihmiseen, joka hoitaa.”

”Kehitysvammainen tyttäreni on Vaalan fysioterapian pitkäaikainen asiakas ja käy kuntoutuksessa Kelan tukemana. Tytär käy kuntosalilla ja fysioterapeutin käsittelyssä säännöllisesti ja käynnit ovat meille aina viikon odotettuja kohokohtia.

Vaalan fysioterapian henkilökunta on mahtavan mukavaa ja asiansa osaavaa. Tutut fysioterapeutit osaavat laskea leikkiä tyttären kanssa ja ottaa hänet yksilöllisesti huomioon. Tytär oikein odottaa pientä yhteistä höpöttelyä.

Vaalan fysioterapiassa saa ystävällistä ja kokonaisvaltaista asiakaspalvelua. Henkilöstö on palvelualtista ja valmis tarttumaan asiaan kuin asiaan. Neuvoja, tukea ja kannustusta on saatu moneen vaikeaankin tilanteeseen. Asioita voidaan pohtia yhdessä ja meillä on vahva molemminpuolinen luottamus.

Vaalan fysioterapiaan on aina mukava mennä ja sieltä välittyy positiivinen ja välittävä tunnelma. Olemme todenneet palvelun todella hyväksi tyttärellemme ja jatkamme ilman muuta asiakkaana jatkossakin.”

Soili Rautiainen, Kelan tukemassa kuntoutuksessa käyvän asiakkaan omainen

”Vaalan fysioterapiaan on aina mukava mennä ja sieltä välittyy positiivinen ja välittävä tunnelma. Olemme todenneet palvelun todella hyväksi tyttärellemme ja jatkamme ilman muuta asiakkaana jatkossakin.”

”Olen ollut vuodesta 2005 saakka fysioterapia-asiakkaana Vaalan fysioterapialla. Käytän myös säännöllisesti Vaalan fysioterapian kuntosalin palveluita omatoimisesti. Ehdottomasti parasta Vaalan fysioterapialla on ystävällinen henkilökunta.

Koska olen ollut asiakkaana jo pitkän aikaa, henkilökunta on tullut hyvin tutuksi. Vaalan fysioterapialle on aina mukava mennä ja sieltä saa itselle hyvän mielen. Asiakaspalvelu on todella hyvää ja olen aina saanut tarvittavan avun ja vastauksen kysymyksiin. Henkilökunta on hyvin ammattitaitoista.

Vaalan fysioterapian kuntosalilla on monipuoliset laitteet ja niitä pystyy käyttämään pyörätuolinkin kanssa. Oma suosikkini on kävelymatto, jolla kävelin viime vuonna 500 kilometriä. Yrittäjät ovat hyvin ottaneet vastaan palautetta tiloihin liittyen ja pyörätuolia käyttävien asiakkaiden tarpeet on huomioitu.

En varmasti olisi käynyt 15 vuoden ajan säännöllisesti Vaalan fysioterapialla, jos se ei olisi hyvä paikka. Väki on ystävällistä, asiakaspalvelu on hyvää ja käynnin jälkeen on aina hyvä mieli.”

Marko Leinonen, fysioterapia-asiakas

“Vaalan fysioterapian kuntosalilla on monipuoliset laitteet ja niitä pystyy käyttämään pyörätuolinkin kanssa. Oma suosikkini on kävelymatto, jolla kävelin viime vuonna 500 kilometriä.”

”Vaalan fysioterapian fysioterapeutin kanssa käydään kerran viikossa ulkona kävelemässä ja poristaan kaikenlaista. Jos aikaa jää, tehdään joskus myös liikkeitä sisällä. Olen ollut oikein tyytyväinen tähän toimintaan, se on minulle päivän kohokohta. Fysioterapeutin kanssa on niin mukavaa!”

Elma Aaltonen, veteraanikuntoutuja